Министерство на правосъдието

Профил на купувача


Сливен

ДП “ФЗД” поделение Сливен се намира на територията на единствения в  страната затвор за лишени от свобода жени.

В поделението са изградени два промишлени цеха: Цех ”Шивашки” и цех ”Промишлени услуги”.

Цех ”Шивашки” притежава голяма колекция от работни облекла. Изделията обхващат мъжки и дамски работни облекла за производствени предприятия, строителни фирми и услуги – костюми, туники, престилки, гащеризони и полугащеризони, топли работни облекла. С голям интерес се ползват облеклата и аксесоарите за лечебно- профилактични заведения и медицински персонал. Добре се продават и облеклата за кухненски персонал и хранително-вкусовата промишленост. Цеха изработва летни и зимни облекла за охранителни и други специфични нужди.

Предлаганите модели са разработени съгласно български стандарти и специфични изисквания на клиентите. Възможни са промени на предлаганите изделия (конструктивно и цветово). Ползват се платове и спомагателни материали, от утвърдени на пазара фирми и отговарящи на съответните стандарти. Цветовата гама позволява богат избор и възможности за цветови комбинации. Облеклата могат да бъдат изработени с рекламен надпис или с фирмен знак. Освен собствена продукция, цеха поема и поръчки на „ишлеме”.

Цех „Промишлени услуги” работи на пълно „ишлеме”, като основната изпълнявана дейност е изработка и опаковка на домакински почистващи средства. Цеха има свободна производствена площ и може да поеме и други дейности с преобладаващо ръчни операции.

« Назад